Referanser


”…Maike har avholdt kurs for elever i forskjellige aldre med fantastisk respons. Sønnen min har deltatt på kurs og videreutviklet den tegnegleden som Maike er så bra på å få frem hos barna. Han tegnet de mest fantastiske tegninger.… Alle fikk en god mestringsfølelse. …Kurset kan virkelig anbefales.”

Cathrine Knudsen
Billedkunstner

 
” Det har vært en fornøyelse å oppleve tegnekursene til Maike. … Vi får hjem en gutt med iver i blikket og god selvfølelse. Det er åpenbart at sønnen vår har forstått mye av prinsippene i perspektivtegning. Men ikke bare synes han det er gøy å tegne, han observerer også mer i hverdagen. Han studerer ansikt for å finne ut hvor nesen ”egentlig” befinner seg. Han får med seg detaljer som han tidligere ville ha oversett. …Maike har en plan med alt. Hun er godt forberedt. Min oppfatning når jeg ser hvordan hun prater med barna er at hun oppriktig er interessert i hver enkel elev. Der er mye ved Maikes kurs som gir stor inspirasjon. … Dette er noe for både gutter og jenter, store og små. Jeg kan anbefale Maikes kurs på det aller varmeste.”

Ellen Snedal
Product Manager, Visma

 

” Min sønn har deltatt på flere av tegnekursene til Maike Sjåfjell. Jeg opplever at min sønn har klar progresjon fra kurs til kurs. Det jobbes systematisk med forskjellige emner, og gradvis øker barnas kompetanse. Min sønn får individuell tilbakemelding på arbeidene sine. …Jeg kan anbefale Maike Sjåfjells tegnekurs. Hennes individuelle oppfølging av hver deltager og hennes genuine interesse for faget smitter over på barna og styrker barnas glede over å arbeide med tegning.”

Grete Rygh
Redaktør, Gyldendal Norsk Forlag

 

 ”…Maike er en meget dyktig og kreativ tegnepedagog med mye kunnskap innenfor tegning. Denne kunnskapen formidler hun på en meget god måte og barna blir påvirket av hennes engasjement og positivitet.
Maike motiverer barna. Hun er tålmodig og rolig, og har en særdeles god evne til å få kontakt med dem. Maike ser både hvert enkelt barn, deres alder og modenhet samt barna som gruppe.
Maikes tegnekurs har vært tegnekurs der barna få oppleve en stor mestringsfølelse og glede i sin tegneutvikling. …
Jeg vil absolutt anbefale Maikes tegnekurs. Dette er kurs som flere barn bør få oppleve slik at de kan få utviklet sine tegneferdigheter.”

Kari Brevold
Spesial pedagog og barnebokforfatter

 

”Min datter har hatt stor glede av tegnekursene, og blitt veldig flink i å tegne og ikke minst uttrykke seg gjennom tegningen. … Min datter har fått tegneglede som tilsier at uansett hvor vi reiser i verden på turer og ferie, på hytta eller besøk hos besteforeldrene må tegnesakene være med i sekken.
Jeg kan på det varmeste anbefale Maikes kursopplegg. Hun er en meget dyktig pedagog og tegnelærer…”

Monica Hoff Mathisen
Direktør Bedriftsmarked, SpareBank 1 - Oslo Akershus AS  

 

”Min sønn har over flere omganger gått på tegnekurs med Maike Sjåfjell.
Han har hatt utrolig stor glede av disse kursene. Maike er for det første fantastisk flink til å tegne, men hun har også en helt egen evne til å formidle tegnekunnskap- og glede til barna. Jeg er utrolig imponert over hvordan Maike involverer seg, og virkelig har et genuint ønske om at alle skal ha glede av tegningen på det nivået de måtte befinne seg. Morsomt er det også å se at guttene har vel så stor glede av kurset som jentene har.
Kursene med Maike har gitt sønnen min en tegneglede som jeg er trygg på at han kommer til å ha med seg videre i livet.
Jeg kan på det varmeste anbefale Maikes kursopplegg og hennes fantastiske evner som tegnelærer. ”

Gøril Joys Johnsen
Direktør, Forretningsutvikling og Prosjekt (NK), Coop Norge SA